Filmfølelse i spillenes verden


Hvis en film blir en suksess, er det vanlig at det kommer ulike produkter basert på filmen. Hvis det er en barnefilm, kommer det leker, er det en voksenfilm, kommer det kanskje et spill basert på filmen. Mange spilleautomater er basert på filmer, og prøver å gjenskape følelsen og stemningen fra filmen.

Fordeler og ulemper

Når en film blir til et spill, kan det gå både bra og dårlig. Noen ganger kan det være vanskelig å overføre filmfølelsen til et spill, ifølge Gamer.no. Andre ganger kan spillutviklerne lykkes ganske bra. Både konsollspill og spilleautomater kan være basert på filmer, og noen spill lykkes svært godt. Spilleautomaten som er basert på Rocky er ganske populær, og har blitt en suksess. Batman – Dark Knight er også en spilleautomat som har lykkes med å gjenskape stemningen fra filmen.

Finn din favorittfilm i spillversjon

Hvem vet, kanskje din favorittfilm har blitt til et spill allerede. Du kan lete etter filminspirerte spilleautomater hos norsknettcasino.info, og du finner alt fra automater basert på Aliens og Jurassic Park, til automater basert på komedier og TV-serier. Superhelter er også et populært tema, både i filmer og spill, og mange av Marvels helter finnes som spill. Test ut spill som Iron Man, Superman, Wolverine, Spiderman og andre helter. Det er mange å velge blant.

Kan et spill gjenskape filmfølelsen?

Et spill blir selvsagt ikke helt det samme som en film. Man får ikke en sammenhengende handling fra start til slutt. Men spillene kan vise videoinnslag med scener fra filmen, og de kan ha bonusspill basert på filmen. Det kan være en fordel å se filmen før man spiller slike spill, men det er selvsagt ikke nødvendig. Spillene fungerer også utmerket uavhengig av filmen. Det er også en trend at spill blir til filmer, og det neste spillet ut, er klassikeren Tetris.